Drogad av tjej

Man har läst om tjejer som blir drogade på puben och att det är viktigt för tjejer att ha kollpå sina drinkar och öl.

Det är lätt för killar som är sviniga att lägga droger i glasen eller drickan.

Tjejerna blir sömninga och killar förgriper sig på dom sedan.

Nu har jag en killkompiss som råkade ut för en sådan sak. Han och en annan kille hade träffat två tjejer. Tjejerna sa att dodm kunde komma till killarna och sova över där och festa.

Tjejerna tog med sig eget vin, förmodligen spetsat med GHB. Ghb ger den efekten att den söver personer som blir överdoserade. En av killarna sa att tjejen hade satt sig på killen ben när han satt ner, så att dom sitter med överkropp mot överkropp. 

Då har ju killen inte kontroll över sin rygg och tjejen får full kontroll över killens baksida. 

Det blir tex ett perfekt tillfälle för att spetsa en drink med tex GHB.

För sedan när killarna vaknar så är den andra killen inte riktigt klar i huvet utan när han reser sig upp så hoppas han till så att han nästan ramlar. Han får balansera upp sig för att inte ramla ner på marken. Detta är inte noralt för honom.

Han känner att något är fel och ber min polare att kolla eftersin mobiltelefon för att kunna ringa till min polares telefon. Detta eftersom han inte hittar sin telefon.

MIn polare tittar efter sin mobiltelefon och ipad utan att hitta den. Det visar sig att den andra killen hade blivit av med ca 8500 kr och sin svindyra mobiltelefon plus en bärbar dator.

Min polare hade blivit av med sin ipad, en billigare variant av mobiltelefon, Men tjuvarna hade även fått ut pengar från hand konto. Ca 15,000 kr.

Killarna ville ta foto med dessa tjejer men tjejerna sa bestämt ifrån och ville absolut inte vara med på bild. Ett litet varningstecken kanske. Även att en tjej säger att dom skall sova över innan dom ens har träffats är också ett litet varningstecken. 

Tyvärr så var detta en dyr lärdom. Kanske är bra att man är nykterist.