Lös problemen Hanna Höie

När man tränar Krav Maga så säger vi alltid, "lös problemen". Dvs lös uppgiften om du blir angripen och gör allt i din makt att lösa situationen.

Jag tänker att man kan göra samma sak när det gäller alla våldtäckter som sker runt om i Sverige och speciellt i vissa städer som tex Malmö.

Kan förstås att Malmö är hårt drabbat då det kommer mycket folk till Malmö genom bron och färjorna. Och att det är en stor stad som man passerar från Europa för att komma in till Sverige.

När man hör att det tex sker 4 våldtäckter under en månad i Malmö.
Då tänker jag så här. Synd att man inte bor i Malmö. Hade lätt hittat en massa vänner som även har flickvänner och bett att dom snygga tjejernagår ut och går med ett headsett på sig. 
Genom att ha telefonkontakt med killas som håller sig på avstånd så kan man se om någon försöker att våldta tjejerna.

Isåfall så tar man hand om situationen och löser så att han inte önskar göra det någon mer gång.
Dvs, man löser situationen.

En feminist hade skrivit, ”När mötet började på måndagskvällen påminde hon deltagarna om att det visserligen var ett öppet möte, men med ett specifikt undantag: ”Obs! Du som tror att våldtäkt är något som begås av förövare med en viss hudfärg, som talar ett visst språk eller kommer från en viss kultur är inte välkommen”, stod det på mötesinbjudan.”

Det är ju som att säga, att tror du att det är tjuvar som själ då tror du fel, eller som att dela ut kondomer till våldtäcktsmännen. Lika sjukt det.

Att ens säga det visar ju att så absolut är fallet. Alla vet att det är många kulturer som ser ner på kvinnor, och att dom tycker att det är okey att våldföra sig på andra som tex inte bär slöja.

"Fler fritidsgårdar tror Hanna Höie är en bra medicin mot brutala gruppvåldtäkter". Själv så ser jag det som ett mycket dåligt skämt.