Självförsvar

Att man har tränat kampsport nästan hela livet är nog något av det bästa man har gjort.
För det finns uppenbarligen en jäkla massa idioter ute i samhället.

Idiot nr 1.

En kille började tjaffsa med mig. Jag kände honom lite flyktigt och viste bara lite vem han var. Han trodde förstås att jag var ett lätt mål eftersom jag är en tyst och lugn kille.
När han konfronterade mig så gick jag "åll" in utan att för den saken skull börja slåss.

Eftersom han började tjaffsa så fick han först information om vad som hade hänt och varför. Sedan sade jag helt enkelt att han var en stor idiot och att han var dum i huvudet. Detta eftersom han hade börjat och han trodde uppenbarligen att jag skulle bli rädd för honom.

Han visste uppenbarligen inte att jag har tränar kampsport njästan hela livet. Och eftersom jag tyckte att jag hade rätt så bad jag honom dra åt hellvette.

Han blev helt svart i ögonenoch stirrade på mig. Som om att han skulle vilja slå mig. Något som jag viste att han inte skulle klara av.

Jag skulle lätt slå honom utan att ens ta i. Det hade varit ern lätt match och jag hade inte haft något emot att försvara mig, även om det hade lätt blivit lite övervåld från min sida.

Killen blev förmodligen förvånad eftersom jag gav igen muntligt minst det dubbla. Att det var två andra killar som jag kände som stod en bit bort och som hörde allt gjorde bara att jag hade två vittnen på att idioten började gnälla. Sedan att jag gav igen den fyrdubbla är en annan sak.

Hade någon sagt så mycket tillbaks som jag gjorde, och någon hade sagt så mycket skit till mig. Då hade jag absolut nitat fanskapet. Men han vågade inte när jag gick på så hårt.

Jag tycker att börjar man något och inte föllföljer trots att den andra (jag) säger emot. Går inte på pernonen och försöker slå då är man absolut inte en man.
För att säga det på ett snyggt och snällt sätt. 

Situation 2.

Jag står på spårvagnen längst bak. Det kommer omdord 2 utlänningar. Den som går sist på vagnen är lite mer högljud. Han visar verkligen att han har druckit med tanke på sitt betende.

Han pratat lite halvhögt och försöker vara stökig på sitt sätt att säga saker. Han försöker vara lite halvtyken när han pratar. Genom att säga typ, fan och liknande.

Han ställer sig presic bredvid mig och jag står mot stången som är bak i vagnen. så jag har stången mot min rygg.

Killen ställer sig så nära mig han bara kan bredvid mig. Han försöker trycka mig åt sidan med sin kropp men jag håller emot stenhårt. 

Han känner förstås att han får motstånd och går då och gör samma sak med killen till vänster en bit från mig.

Den killen säger dock emot. Medan jag bara stod helt stel och höll emot så att han fick känna motstånd.

När killen märker att den andra sätter emot så går han och sätter sig bland andra passagerare. Och han fortsätter att vara uppkäftig.

Jag säger till den andra killen som han försökte trycka på att han försökte göra samma sak med mig.

Killen är lite halvstörig och dummar sig mot personer. Men dom ser inte det så jag bara väntar på att något skall hända så att man kan hjälpa till. Eller om det skulle bli så att det skulle börja munhöggas.

Men jag skulle igengtligen gå av efter 3-4 hållplataser men pga killen som är tyken så fortsätter jag och ser vart dom skall. Dom går av efter ytterligare 2 hållplatser.

Jag följer efter på avstånd efersom jag tänker att det säkert blir bråk och då kunna gå emellan.

Jag står ca 10 meter bortanför och några andra killar tittar på min jacka och säger att "Där står en skyddsvakt". Dom tänker på jackan jag har på mig.
Jag hör dom också säga att "Han ser hård ut".

Jag ser sedan att killen som muckar promenerar därifrån och jag åker hem.