Ficktjuvar

När jag var på spårvargnen så kom det på 4 styckna tiggare från antinger Rumänien eller Bulgarien. Det var  två kvinnor och två män. Dom kom och satt längst bak i spårvagnen. 

Dom tittade på mig. Kan ha gjort lite att antigen så var dom nyfikna på jackan eller så var jag deras offer.

Den ena kvinnan pratade lite mer i början. Hon tittade på mig och en av männen sa att hon tyckte att jag var snygg.
Jag gjorde ett tecken till henne genom att göra en gest med handen som visar tummen upp.

Den ena manne frågade om jag rökte genom att visa med handen mot munnen som om att han rökte.

Jag svarade på ryska eftersom jag tänkte att det kanske dom förstod lite bättre. 
Jag sa "njetto". Då frgade han mig om jag pratade något slaviskt språk, kom inte ihåg vilket det var han sa. Men jag svarade Ryska. 

Så förmodligen så var det kanske ett sätt för dom att kolla ifall jag förstod deras språk, eller så var det så att det jag svarade var likt ett av dom språken som dom kunde.

Den andra kvinnan visade mig lite fejkguld en kedja och en ring. Jag svarade  dom direkt att det är  fejk. Då försökte dom med andra inne i spårvagnen men alla fattade vad det var frågan om.

Då försökte även en annan av kvinnorna att fråga om jag hade pengar och hon visade upp en gravid mage. DEn var säkert lika fejk som guldet.

Jag svarade henne på ryska "ya nje panimajo". Som betyder, jag förstår inte. 
Tycker att skall ma stjäla av folk så skall man inget ha.

En av männen som hade pratar lite engelska med mig hade en jacka över sin arm. Jackan låg så att det var vikt över armen. Jag tittade efter ifall jackan kunde vara någon av deras egna. 

Men alla var fullt påklädda. Så det innebär att dom enbart hade den för att kunna utföra ticktjuveri. Mannen stod nära mig med jackan och eftersom jag hade träningsbyxor på mig så viste dom att jag inte hade något i dom fickorna. 

Då blir jag tvungen att ha ev pengar och annar i fickorna. En av mänen stod nära mig. Han höll i jackan men hade dragit jackan så långt ut så att man inte såg hand hand.

På det sättet så kunde han ta jackan nära persoer och ha handen fri för att känna efter plåböcker, mobilen eller pengar.

Han stod så ära mig att jag var uppmäärksamm och kände att han kände utanpå min högra fick som jag hade i bbrösthöjd nästan på jackan. jag tittade på honom och dom andra. 

Dom fattade att jag hade märkt det. Och jag stängde igen jackfickans flik och tryckte lite på knappen för att visa dom

Då flyttade killen sig närmare en annan. Dom såg att jag var vaksam och dom steg av spårvagnen sedan.