Utvisning

Jag har träffat en kille som är utländsk, vet faktiskt inte vilket land han är från men han pratar svenska och arabiska. 

När jag kontakta honom idag så säger han att han inte kan prata för han skall bli utvisad. Jag trodde att han skojade med mig eftersom han verkar ha bott i sverige i flera år och pratar flytande svenska.

Jag frågade inte varför men man blir förvånad när man tar emot invandrare och lär dom flytande svenska och sedan när dom kan samhället så sparkas dom ut.

Då hade det verkligen varit bättre att inte ge dom några förhoppningar alls antingen genom att låta dom komma till någon typ av förvaring där dom stannar tills ärenedet är färdigt.
Och då självklart se till att det inte tar alltförlång tid.

Några månader skulle jag tycka max.

Eller så släpper man inte in dom alls. För att låta det vara öppen passage som det var ett tag och sedan när dom kan språket och har bostad och vänner här. Ja då sparkar man ut folk.

Jag förtår ifall man sparkar ut dömda personer, men det gör man ju inte alltid.
Behåller skiten med andra ord i Sverige.

Och har man ljugit ja då är det absolut läga att sparkas ut.

Många kanske tycker att det är konstigt att man röstar på SD och sedan vill att han skall stanna.
Isåfall så är det så att ert tankesätt är att alla som röstar på SD är rasister. Och hur rent mjöl i påsen hade Sossarna för många, många, många år sedan... domvar värre faktiskt.

Sedan kan man tänka så är att röstar man på SD så slipper det bli så här att personer får komma hit och sedan utvisas. Jag tycker att utvisa hellre någon som är dömd för brott som våldtäckt eller liknande.. borde finnas många av dom.