Dejting

Jag dejtade en tjej, hon skrev inte så ofta och svarade inte på sms, Och när jag talade om det för henne så sa hon att hon skulle bättra sig. 

Tror ni hon gjorde det, nej, och jag raderade hennes nr eftersom jag tänkte att jag ändå inte ville ha kvar det pga att hon inte svarade tilbaks inom en rimlig tid, det kunde ta 3 veckor innan man fick ett svar på sms.

Jag fattar vad ni tänker att hon har någon annan förstås eller inte tillräckligt intreserad. Men vi pratade och hon sa att hon var intreserad. 

Eftersom jag inte hade hennes nr så åkte jag hem till henne en gång och knackade på. Hade ju ändå vägarna förbi. Hon var inte hemma så jag la en lapp i brevlådan att jag hade varit där.

Då får jag sedan ett svar där hon skriver att hon tycker att det känns obehagligt att jag hade varit där och knackat på.

Ja just det, så gör man faktiskt i sverige knackar på, och om man är hemma så öppnar man dörren eller frågar vem det är. 

Men inte dom asiatiska reglerna visst.
Och det är klart är man inte tillräckliget intreserad så kan man ju skriva så så att fok tänker att personen är psykiskt sjuk eller något.
Och det funkade.

Kan ju även vara så att hon är i ett förhållande och kör ett mycket fult spel.

För jag vill inte veta av en person som är psyksikt sjuk.
För man måste ju ändå vara lite störd eller så har man förhållande med någon annan och därför skriver så. 

I vilket fall som helst så visar det insidan på personen.
Och jag behöver absolut inte jaga någon, och absolut inte någon som inte är mer intreserad än så. 

Så jag raderade smset och så är den tjejen borta. 
Det komiska är att när hon var sjuk så köpte jag lite drickbart till henne i form av juicer och blåbärssaft och liknande yougurtar och så.

Och då öppnade hon inte heller dörren eller frågade vem det var så jag satte platspåsen på dörren.
Hon ringde några minuter senare och tackade.
Och sa att hon når inte upp till kikögat i dörren så hon kunde inte se vem det var som knackade på. 

Jag förstår mig inte på killar som jagar tjejer och tror att tjejerna blir mer intreserade ifall man är på så att tjejen blir trackaserad. Killarna som gör så måste ju vara fula som stryk eller så är dom störda. 

Är en tjej inte intresserad så är det bara att gå vidare.
Det finns ju alltid någon annan att spendera tiden på.