Omdöme

Jag jobbar lite med flytt ibland när extra personal behövs, och det har verkligen varit mycket att göra under dom sista 2 månaderna. Därför så tänkte jag ta en liten resa till Thailand i nästa månad. Bangkock som det ser ut nu.

Men det var inte det som jag skulle skriva om.
Utan det var om ett omdöme som jag lämnade om en flyttfirma som heter Movare. 

Jag tycker ju själv det att bästa reklamen är att göra bra jobb, vara trevlig och rättvis mot kunden. Inte göra skador. Vi har inte så mycket som en enda skada dom sista 2 åren. 

Men så här skrev jag ang omdömet.

Citat"

Sämsta servicen.

Vi skulle hämta saker från deras magasin och vi hade fått en tid av kund som hade lämnat in saker i deras förråd.

Vi skulle hämta detta kl 12,00 den 6 dec.
När vi kom dit så säger en kille som har hand om förråden att vi skulle ha varit där kl 10,00. Oavsett vem som hade gjort fel, förmodligen vår kund, så var det helt omöjligt att få ut sakerna.

Jag driver själv flyttfirma och vet vad kundservice är för något, oftast så går allt att ordna, kunden kan få rätt, även om det skulle ta en halvtimma extra. men inte här, "Nej det var kl 10,00" var svaret.

om dom nu hade tagit fram den boxen som var kundens kl 10,00 och det nu hade gått 2 timmar så måste den ju vara ganska lätt att få tag i.

Men nej då, det verkade vara ett stort problem för just MOVARE.

Ni måste verkligen skicka er personal på charmkurs eller tala om för dom vad kundservice är för detta var under all kretik.

Jag har jobbat med flytt i 14 år och aldrig varit med om något sämre, alltid har det gått att ordna, ta en kaffe så ordnar vi det, ät lite lunch och kom tillbaks om 30 minuter så är det ordnat, men inte här, tycker synd om kund som får åka tillbaks ända till Grästorp med taxi.

Slutcitat"

Tycker ni att dom gjorde rätt? Tänk dig komma in i en bilhandlares lokaler, så säger du, hej jag ringde ang en Mercedes 600 CL. Jag skulle ha varit här kl 13 och nu är klockan 15,00.

Bilhandlaren säger då,, det är försent,, du skulle ha varit här för 2 timmar sedan,, du får återkomma en annan dag.. eller så går ni och köper en BMW 750 hos BMW istälet,, jag bryr mig inte,, jag har annat att göra, som att sitta på arslett och titta på min facebook istället för att ge bra rykte till dom som betalar min lön,, jag skiter i kunderna, det är ändå bara kunder,, inte viktiga för mig,, jag gör som jag vill.

Skall man ha en duktig flyttfirma som inte gör skador så rekomenderar vi www.lagprisflytt.se som är både bra i prisbild och otroligt duktiga.