Ryssland tar ingen skit!

När man ser på youtube hur Ryssarna gör när dom har problem så löser dom det på sitt fredliga sätt oftast. Dom gör någonting åt det helt enkelt.

Ta som exempel att när dom kör bil i Ryssland och det är många som åker hem från jobbet tex så blir det lätt köer och alla försöker köra om och försöker att komma hem så fort som möjligt.

Då gör inte Ryssarna som i Sverige att dom håller sig på vägarna. Dom kör precis överallt där det går att köra. Vilket innebär även gångvägar.

Dom tar genvägar och tycker att det är helt okey.
Men många i Ryssland gillar det inte.
Och därför så har många gått ihopp och promenerar på dessa gångvägar där bilarna brukar ta omvägar runt för att komma fram fortare.

Dom som promenerar ställer sig helt enkelt mitt i vägen och dom filmar även allt så att det finns bevis om det skulle behövas.

Och många som kör bil säger emot och skylle ifrån sig både det ena och det andra. Och kvinnorna är verkligen värst och våldsammast tycker jag.

Men dom som är emot detta med att köra  på gångväganra är fler i antalet och kan oftast försvara sig. Ibland så kommer tom polisen dit och då får dom böter dom som kör på gångväganra. 

Och blir dom för jobbiga bilisterna så får dom oftast ett stort runt klistermärke på fönsterrutan vid förarsidan. Detta klistermärke är extra svårt att ta bort då det dels går i bitar så att inte hela märket lossnar, dels så rivs det sönder så att det blir extra svårt att få loss för limmet på det är rätt hållbart.

Likadant så är det förbjudet att dricka vid vissa allmänna platser och då går killar runt och säger åt folk som dricker att det är förbjudet. Vissa alkisar har förstås svårt att lämna bort det dom dricker. Men killarna ger sig inte

Och dom får oftast ta emot drickburkar och flaskor som dom då häller ut.
Och ibland så blir det lite tjat emellan och vissa som vill slåss. Dom som gör detta kan förstås försvara sig och vill inte slå någon. Och även här filmas allt.

Dom har ju även uppbackning från många personer så även om någon vill slåss så har dom ingen chans.

När skall det komma något liknande till sverige, Gå i nordstan med en guldkedja runt halsen, och låt en massa polare stå runt omkring och låttsas som att man inte känner varandra.

Eller i Malmö, skicka ut en massa snygga tjejer med telefonkontakt med en massa killar som håller sig i bakgrunden kanske tom med en och annan motorcyckel.