Dricks vid Jensens Böfhus

Jag gillar ju att äta kött och Jensens Befhous hur man nu skall stava det med tanke på att det är danskt. Jag var i farje fall där med en tjej och jag beställde in revben som man fick äta så mycket som man ville av.

Det innebär att man beställer in revben och man får först en bra portion. Sedan när man vill ha mer så säger man bara till. Jag hörde att rekordet var ca 6 portioner, kankse 7 styckna.

Jag beställe in en först och efter det så vet jag att man inte får så mycket när man säger till så jag sa att jag ville ha en debbelportion till nästa gång. Och det fick jag.

SEdan efter det så beställde jag ytterligare en dubbel. Nu hade jag fått ca 900-1200 gram så det var mer än väl. 5 portioner sammanlagt blev det.

Nu var det så att jag hade haft tur och fått bra betalt för jobb och äve lyckats sälja en soffa som jag hade fått gratis. Jag sålde den för 3,500 kr bla.

Jag blev serverad av en otroligt vacker tjej i Nordstans restaurang. Jag frågade henne om dricksen, om hur det fungerade.

Har nämligen hört på ett annat ställe som heter Restaurang Krakow att det är ägaren där som tar all dricks,, och då vill man ju alsolut inte ge någon dricks över huvudet taget
Fast jag tycker att 10 procent är annars en bra tumregel.

Hon svarade att om man betalade med kort så blir det typ 21 proc skatt eller något.
Men betalar man kontant så skall dom egentligen dela på det sinns emellan dom som jobbar.
Men hon sa att det tyvär inte blir så utan att man tar dricksen till sig själv.

Och eftersom hon var så liten och otroligt vacker så tänkte jag skoja till det lite och vara liet givmild. 

När vi hade ätigt färdigt så kostade det typ lite över 400 kr något. Det var en söndag och då råkade det vara lite billigare bara för det. 

Jag gav tjejen 1,500 kr och hon det första hon sa var: skojar du eller? Jag svarade absolut inte,, ha en bra dag och lycka till.

Jag tycker att man kan bjuda till lite extra ibland och vara givmild.