Livia Johannesson

Det är lite roligt hur man kan läsa och begrunda vissa saker.
En forskare vid namn Livia Johannesson varnar för fler asylavslag om SD,s nämndemän ökar kraftigt nästa år.


Från och med nästa år förändras sammansättningen av nämndemannakåren.
Sverigedemokraterna ökar sin andel av nämndemän med hela 50 procent medan Miljöpartiet tappar kraftigt vilket forskare menar kan ha en effekt på asylärenden.

Då undrar jag, varför är det ingen som skriver om motsatsen, ang alla våldtäckter som man läser om hela tiden, tror aldrig att jag har läst så mycket om våldtäckter som dom sista 2 åren.

Eller om alla kommuner som går back pga invandarpolitiken.
Och alla som är hemlösa i Sverige medan "nysvenskar" får gå före i lägenhetskön, trots att andra har jobbat och slitit hela sitt liv.

För att inte prata om alla pensionärer,, men dom verkar mer vara en börda för landet. 
Dom om några har väl betalat skatt i hela sitt liv.

Och sedan alla rån och dårskap, folk som bränner bilar och skjuter raketer och beter sig som grisar, även om dom är riktiga idioter så går det ju inte att vara passiv.
Poliser står bara och tittar på när dom hotar och skriker deras favorit ord, jag skall knu--a din mamma, det verkar vara riktigt populärt att vilja göra det,, inte undra på att det blir så mycket våldtäckter..

Själv så tycker jag att det är bra ifall SD kommer till makten för så som landet missbrukar nu när en inkompetent svetsare har makten är ju helt otroligt.
Andra länder måste ju skratta åt oss, så jäkla kassa vi är på att ta hans om det egna landet.