Inget signalement=Utlänning

I Nyheterna idag kan man läsa;Polisjakt efter knivattack på busschaufför, polisen släpper inget signalement.

Och det är ofta det är så här, och varje gång så är det nästan 100 procent på att det är utlänningar, och säkerligen många gånger sk nysvenskar.

Tidningar, tv, polis går regeringens vägar och lägger inte ut när det är just dessa individer som rånar, våldtar, misshandlar osv.

Det är klart att det skulle påverka nästa val ifall det kommer ut hur ofta det våldtas, rånas och misshandlas och om vi väljare får reda på att det är utlänningar som är kraftigt överrepresenterade.

Nu är ju många svenskar inte dummare än så att vi vet, när någon skriver att: Man lägger inte ut signalament på gärningsmän så är det alltid utlänningar, eller så nysvenskar.

Och det är förstås för att det är dom som är överrepresenterade och det kraftigt när det gäller denna typen av brott.

Våldtäkt

Efter att ha legat på en relativt stabil nivå mellan 2011 och 2016 har de anmälda våldtäktsbrotten ökat kraftigt de senaste åren.

Under årets sex första månader anmäldes 4 070 våldtäkter. Det är en ökning med 14 procent jämfört med första halvåret 2018.


Jag tycker som finnarna säger till domsom söker sig dit, vi har byggt upp landet, sköt er och ni får stanna, men sköter ni er inte så skickas ni tillbaks.

Men mesSverige skall ju vara så duktiga och ta hit mer "lönsamma" nysvenskar som skall rädda vår pension... Det är riktigt jäkla komiskt, av alla länder i hela världen så är Sverige det land som tror att dom är lönsamma,,, vilka idioter det är som sitter i regeringen.

Kan dom inte ens mattematik?