Mattias Djärv 0702 967 203

Mattias Djärv  med telefonnr 0702 96 72 03 är ytterligare en idiot som blåser otroligt mycket folk.

Han bor på Vallgatan 7, 573 33 Tranås han bor på andra våningen till vänster
Han är 36 år gammal och hans person nr;1983 08 01-1934
MATTIAS Karl Lennart Djärv, är hans fulla namn.

Så här skriver en av dom drabbade:

har hängt ut denna person innan men mina inlägg blev bortagna troligen för hans ID syntes. Resten av informationen är offentligt och vem som helst kan hitta det. I den bilden är hans ID suddigt.

Long story short: Killen skickade mig en låda med i princip bara tidningar/reklam istället för en macbook air

Har anmält honom och fick ett par tips av polisen om hur jag kan gå vidare för att få pengarna tillbaka. Kortfattat sa polisen att pga denna mannens historia med brott kommer jag ha god chans i rätten då flera han blåst förr fått återbetalning. De rekommenderade mig i första han att försöka prata med Mattias(bedragaren) att återbetala mig, har redan testat, gick inte, så får gå med andra alternativ polisen rekommenderade.

Enligt polisen är han nu anmäld 81 gånger totalt och åtalad en gång för olika grejer, som misshandel mot troligen sitt ex och olika bedrägerier. Jag har även domen nedladdat och kan skicka till den som önskar genom PM. Finns en kort sammafattning om domen bland bilderna. Som jag förstod det var han återbetalningskyldig till x antal personer för olika grejer

Mitt förra inlägg om honom fick han reda på, vet inte hur, troligen folk här i gruppen som skrivit till honom om detta. Han blev väldigt upprörd och påstår att han har anmält mig för "förtal", sedan har han hotat med att han ska komma med sina kompisar för hämnd. Han ringde mig en gång och började med "ska jag sätta kniven i dig eller spränga ditt hus?" (tyvärr lyckades jag ej spela in det....)

Om ni vet något mer om honom, eller om han blåst någon annan ni känner förr, kommentera gärna!

En av hans dommar ser ut så här.(SE nedan).

Jag förstår inte att man ens skickar pengar till okända personer.
Det är så många somblåser folk att det är mer säkert att handla med domsom bor i samma komun och mötas. Annars handla i affären eller blocket och bara träffas personligt.

Spelar ingen roll att någon visar sitt idkort. En idiot som Mattias bryr sig inte om det.

 

  • Hans Facebook sida just nu.

  • En betalning av en som blivit lurad.

En av hans domar, Kolla upp sådant innan istället för efteråt.