Tjuvarnas Marknad

Tänkte att jag skulle besöka tjuvarnas marknad som det kallas för.
Vet inte om det är för att dom säljer tjuvgods där eller om det är för att dom kanske har samma rykte som Kvibergsmarknad i Göteborg.

I Göteborg brukar man säga att har man haft inbrott i bilen eller källaren så åk ner till Kvibergs marknad så kanske man hittar det.

Jag bodde bara 6 hållplatser från deras närmaste tunnelbanestation.
Så det blir lätt att hitta.

När jag är där så har jag dels kollat på google maps och sökt i min mobil så att jag vet exakt var det ligger.
Sedanhar jag ett thailändskt telefonkort i telefonen också så att jag kan vara uppkopplad utan att det kostar för mycket.

När jag var i närhetenså ligger det ett par guldaffärer precis innan. Det är en gata med minst ett 10 talet gildaffärer. Jag räknade till 10 st och några var ändå några stängda pga att det var den varma delen av dagen.

När jag kom fram till markanden somdå låg precis efter guldaffärerna så visade det sig att det var stängt, eller rättare sagt alla försäljare höll på att flytta till ett annat område.

Och detta enbart pga att det hade varit skottlossning dagen innan.
I sverige hade man delat ut armband eller inte gjort något,, om det inte hade varit svenskar inblandade förstås,, för då hade dom verkligen tagit i med hårdhandskarna.

Men här i Thailand  så agerar dom verkligen,,, Och jag tror inte att någon säger att dom är rasister bara för det... Fotot är från tjuvarnas marknad,, dom står mot husen och säljer sina saker.

Det andra fotot här nere är från gatan innan där alla guldaffärer ligger.

Gatan med alla guldaffärer,,,