Roligast denna månad

Ibland tror vissa mäniskor att dom är smarta,, men jag tror nog att jag var mycket smartare än honom denna gången.

Vi hade parkerat en lätt lastbil vid den röda pilen för att lasta in en soffa.

När vi kom ut och hade lastat in och körde därifrån så var det en en utlänning som gick och drog iväg på en vagn som man kör varor i till butiker.
Dvs dom är ganska höga, ca 1,80- nästan två meter.

Han såg ut som en arab och för dom är vi ju otrogna hundar så dom tycker att alla mäniskor som inte är muslimer är skit helt enkelt.

Han går framför oss och drar i denna vagnen.
När vi närmar oss honom med lastbilen så håller han inte åt sidan så att vi kan köra förbi utan han går i mitten.

Jag förstår ju att han gör det för att retas.
Eftersom det inte är jag som kör lastsbilen så hoppar jag ut och går fram till honom tar tag i vagnen och drar den vidare så att det skall gå fortare för honom.

Han sätter sig då ner på knä och börjar knyta skorna och säger åt mig att han har fått parkera långt bort pga att vi stod ivägen.
Han parkerade sin tunga lastbil vid den gula pilen.

Han hade visserligen inte kommit in ändå eftersom det stod en annan liten personbil ivägen bredvid vägen vi körde, det var exakt så att vi kunde komma förbi.

Samtidgt så satt han kvar,, och jag hade dragit vagnen runt den andra personbilen så att vi skulle kunna köra ut,, men idioten stod fottfarande i vägen och trodde att han var smart..

Eftersom jag gick tillbaks till lastbilen och tänkte hoppa in så gjorde jag inte det när jag såg att han satt kvar och knöt skorna.

Då gick jag bort till hans vagn,, drog den ända bort till den gröna pilen, där var det en nedförsbacke och det stod några där och jobbade...

När jag ser att kompisen har fått fri väg och kan köra så släpper jag vagnen så att det åker iväg. Rakt ner för backen mot en arbetsplats.

Jag stannar inte kvar och tittar  utan lämnar över det till idioten som får förklara för dom.
Kompisen skrattade och tyckte att det var jätteroligt.. men jag vet inte om han som knöt skorna tycker att det var lika roligt..