Äldre enbelastning

Våra problem beror inte på invandring utan på äldre Svenskar!

Det verkar som om att det är utlänningar som har byggt upp sverige, och då menar jag inte finnar som kom till sverige för att jobba och som skötte sig.

Nu verkar dom äldre vara en belastning för samhället. Dvs dom kostar att ta hand om.
Och jag som hela livet har trott att man betalar skatt för att få en pension som man kan leva på.

Trodde att regeringen var så smart att dom hade räknat ut att betalar man si och så mycket skatt så kan man klara sig på det när man blir äldre. Dvs att man har betalt sin egna pension.

Och att invandringen inte är en kostnad!

En flykting kostar 2-4 miljoner per flykting över livscykeln eller 50 miljarder per år för flyktingar (eller ca 100-150 miljarder kronor för samtliga med utländsk bakgrund).

Man behöver inte säga så mycket om summorna! Men vad hade dom kunnat gå till annars?
Äldre? Skolor? Och kanske till hemlösa.

Jag tycker att det hade varit lättare att ta emot utlänningar om dom hade skött sig.
Men nu tycks regeringen tro att det är pensionärer som är ute och våldtar, rånar, eldar upp bilar, förstör polisbilar, kastar sten och annat mot poliser och pissar svenne barn i munnen.

Hade folket skött sig så okey..
Så nu kommer regeringen som inte klarar av att räkna att alltid skylla på pensionärerna som dom säger är en stor belastning.

Dom borde verkligen skämmas,, inte pensionärerna dom har inte gjort något fel, dom har bara arbetat ihop sin pension som tyvärr går till invandring och då blir dom inte lönsamma,,, eller rättare sagt, pensionärerna blir hackkycklingar,, för regeringen dom gör aldrig några fel... 

Regerigingen säger att Ryssarna snackar skit om sverige, att vi är ett otryggt land, med våld och misshandel och att vi har en okontrollerande massinvandring,, 

Det är konstigt att andra länder ser saker som inte en svenska Regeringen klarar av att se.. För dom vill inte se verkligheten.. tyvärr...  dom lever i sin bubbla.

Hör lågt IQ kan Strandhäll ha igengtligen?