Gruppvåldtäckt i Kortedala

Brutal gruppvåldtäkt i Kortedala

Varför skriver inte media hur gärningsmännen ser ut? Vill dom inte skydda våra kvinnor i Sverige? Är kulturberikning viktigare än våra kvinnors framtid och säkerhet?

Under söndagskvällen blev en kvinna indragen i skogen vid Kortedala torg i Göteborg där hon blev brutalt våldtagen av tre ”kulturberikare”. Ingen misstänkt är ännu gripen.

Det var under gårdagskvällen som en kvinna under sin promenad blev överfallen och våldtagen av tre män. Enligt polisen är det en synnerligen grov överfallsvåldtäkt och ambulans fick föra kvinnan till sjukhus.

Flera polispatruller började söka efter gärningsmännen som beskrivs vara i 20-25 års ålder, en av dem har afrikanskt utseende och de två andra arabiskt utseende.

I sedvanlig ordning har de sistnämnda ”detaljerna” inte nämnts av massmedia, utan man har endast gått ut med uppgifter om åldern på gärningsmännen.

Polisen har ännu inte gripit några misstänkta och det är heller inte känt om de gjort några fynd vid den tekniska undersökning som pågått vid idrottsplatsen Kortedalavallen.


Folket vill inte ha det så här sägs det! Men ändå röstar dom på det....
Och så finns det dårarna som tror att inte utlänningar och utlandsfödda är överpresenterade vid våldtäcktsbrott och bilbränder, stenkastninig mot blåljuspersonal.
Fast å andra sidan idioter har det ju alltid funnits.