Facebook

Svarar lite på facebook

Facebook är ju rena diktaturskiten igengtligen men här kommer några svar på några inlägg som jag har kommeterat

 • Statsminister Stefan Löfven är i coronakarantän!

  Mitt svar" Må han vila i frid!

 • Kvinna överfallen av tre män - våldtog och rånade. En kvinna har anmält att hon blivit slagen, rånad och våldtagen av tre män under måndagsnatten. Kvinnan fick föras till sjukhus för vård, bland annat efter att ha blivit sparkad, enligt polisen.

  Mitt svar" Nysvenskar som alltid

 • Att säga "svennehora" är däremot OK Som vi alla vet är det en benämning som vissa grupperingar använder för svenska folkets kvinnor. Mig veterligen har det aldrig förekommit något HMF-åtal med anledning av det. Det är nog dags att vi som folk snart säger ifrån.

  Mitt svar" Nästa gång ni ser någon med en nedvärderad kvinnosyn så kalla muslimen för svennehora för då händer inget.

 • Frp-forslag: Vil utvise foreldre til kriminelle ungdommer Fremskrittspartiet foreslår strenge reaksjoner for foreldre til barn som begår kriminalitet. I ytterste konsekvens vil Sylvi Listhaug utvise foreldre fra Norge for det barna gjør.

  Mitt svar" Tänkte först att det var i Sverige. Måste ha varit ett skämt tänkte jag. Såg att det var Norge. Och fattade att det är ju ett normalt land. Inte som Sverige

 • Allt färre "hemlösa flyktingar" i Malmö. Detta åstadkom Malmö stad genom att placera dem i nybyggda lyxlägenheter med 1handskontrakt i Västra hamnen, Kalkbrottet, Limhamns sjöstad och Hyllie m. fl. områden där en 3 rumslägenhet kostar 12-13,000 kr/mån som betalas av Socialförvaltningen. "HEMLÖSHET", betyder gällande "flyktingar" , att de bor på hotell, motell eller i undantagsfall på vandrarhem. HEMLÖSHET gällande svenskar, innebär boende under Malmös broar eller på en parkbänk, där Malmö stad gärna ser att de bor kvar.

  Mitt svar" Höj pensionsålder till 100 så kan vi ta hit ännu flera lönsamma skäggbarn och våldtäktsmän. Vi lär ju få superekonomi om 2,0000 år.

 • Reinfeldt: "Extremt provocerande" att Trump ljuger - Jag ljög inte som statsminister

  Mitt svar" När börjar drogerna avta?