Brott eller brott

UPPENBARLIGEN SKILLNAD PÅ BROTT!!

Idag är det 5 år sen en man från Eritrea mördade 2 svenskar på IKEA i Västerås, han har under förhör sagt att ENDA anledningen till att han valde just dessa två var just för att dom såg SVENSKA ut, alltså är det ett solklart hatbrott.

Mannen hade tagit sig hit från Italien där han hade bott under 3 års tid, och om man som sk flykting fixat jobb under dessa 3 år får man PUT i Italien.

Nu tyckte dock mannen att det var bättre att ta sig till Sverige och få pengar UTAN några som helst motprestationer MEN då är man INTE FLYKTING ,vilket också migrationsverket kom fram till och han fick avslag 2 ggr .

I sin " besvikelse" så PLANERADE han att han skulle mörda människor och då människor som ser SVENSKA ut,hur det sen gick vet ni redan.

Ännu har inte stadsministern uttalat sig om detta , inget fördömande inget tal om hatbrott eller rasism, och trots att han befann sig ca 15 min från IKEA så åkte han inte dit för att visa sitt stöd.

Någon vecka senare sker morden i en skola i Trollhättan,förövaren är en svensk man och offren är utländsk elever samt en fritidspedagog.

Nu blir det fart på stadsministern, han avbryter ALLT och åker genast dit, ord som rasism,hatbrott och sammanhållning återkommer konstant och man manifisterar fackeltåg och minnesstund samt att media driver hat tåget mot den vita killen som mördade dessa mönniskor.

INGET sådant drev gjordes mot IKEA mördaren,faktum är att dom stora tidningarna gjorde löpsedlar om hur " rasistiska " plåster är eftersom dom bara finns i en färg.

Man kan lätt säga att media fortsätter att ljuga/flytta fokus på allt som dessa "kompetens" människor gör och ganska ofta slipper dom kännbara straff för dom brott dom begår.

Detta är priset för vad 80% av röstberättigade människor har ställt till med under 8 år och bevisligen har dom inte lärt sig ETT SKIT.

Jag har gett upp hoppet, dvs att förlita mig på detta samhälle och här råder djungelns lag numera!!