Trafikskola

När det gäller att ta det försiktigt i trafiken så tycker jag att detta gäller vid två olika tillfällen.
Dels så är det när man möter hästar på vägar, kör då extra försiktigt och inget oväsen med bil eller ljud, och absolut inte tuta.

Själv så brukar jag alltid köra då extra försiktigt och det uppskattar dom.
Jag själv har ridit och det var kul, fast man sitter väldigt högt upp på en fullvuxen häst.
Många ridskolor ser ju alltid till att försöka få så snälla hästar som möjligt eftersom dom vill ha det så bra och lätt som möjligt för eleverna som skall rida.

Att blir avkastad från en häst kan vara mycket skadligt ifall man skulle ha otur, så var extra snäll mot dom som rider i det fria.

Det andra tillvället är när man möter en övningskörningsbil. Vi har alla varigt nybörjare någon gång. Och att stressa en som är helt ny när det gäller att ta körkort så får man verkligen tänka sig om.

Det hjälper aldrig att stressa en som har en övningsskylt bak på bilen.
Utan det själper mer än det hjälper, stressa inte dom som övningskör.

När jag tog körkort i Stockholm när jag jobbade på flyttfirma i Huddinge så tog jag det på Eriksdals Trafikskola stockholm dom har fått mång recensioner av många som tycker att dom är bra och duktiga.

Och skall man något utanför vägarna så är det inne på gårdar. Det har jag skrivit om innan, att en äldre man backade på ett barn som sedan dog inne på en gård i Partille utanför Göteborg.

När jag kör inne på en innegård så kör jag alltid extra försiktigt. Det skall inte finnas någon som skulle kunna säga att man kör för fort. Bättre att köra extra långsamt och låta det ta några sekunder extra än att man riskerar ett barns liv.

Och backar man så kollar man bak extra noga, drar ner rutorna så att man hör om det händer något, och om man är två personer att en går bakomoch håller utkik.