Se videon här om terrpratacken.

Muslimskit

Den 7 januari 2015 går några muslimer ut på gatorna i Paris och dödar oskyldiga personer. 
Vidriga jäkla idioter till Muslimer. 
 
Har ni någonsin hört en jude gjort samma sak? 
Har ni någonsig hör en kristen gjort samma sak? 

Har  ni någonsin hört någon annan än just Muslim gjort samma sak? Svaret är nej! 

Attentatet mot Charlie Hebdo var ett terrorattentat mot tidskriften Charlie Hebdo i Paris den 7 januari 2015 med tolv döda och elva skadade. Bland offren fanns de fem satirtecknarna CabuCharbTignousHonoré och Wolinski samt två poliser. 

Förövarna var två eller tre personer, inklusive ett muslimskt brödrapar i 30-årsåldern med salafistiska kopplingar. Efter två dagars polisjakt inringades de båda i en industribyggnad nordöst om Paris, där de efter skottväxlingar till slut dödades.

Vid ett till detta attentat relaterat mord- och gisslandrama i östra Paris den 9 januari krävde förövaren fri lejd för de båda bröderna. Gisslandramat slutade med ytterligare fem döda – fyra butiksbesökare och förövaren. Terrordåden ledde till stora manifestationer mot våld och för yttrandefrihet.
 

Klockan 11:30 den 7 januari 2015 tog bröderna Kouachi sig in på tidningens redaktion i centrala Paris, i Paris elfte arrondissement på gatan Rue Nicolas Appert. Attacken varade i ungefär fem minuter och därefter lämnade de två gärningsmännen tidningens lokaler.

Efter dådet mötte gärningsmännen polisen Ahmed 
Merabet ute på gatan som öppnade eld mot deras bil, de beväpnade männen sårade först Ahmed och sedan gick en av gärningsmännen närmare och avlossade ett dödande skott på nära håll.

En polisbil stoppade därefter deras flyktväg, varvid gärningsmännen besköt polisbilen. 

Vid attacken dödades tolv människor och ytterligare elva personer skadades. Bland de mördade fanns satir- och serietecknarna CabuCharbTignousGeorges Wolinski och Philippe Honoré, ekonomen och kolumnisten Bernard Maris samt psykoanalytikern och kolumnisten Elsa Cayat.

Vidare sköts två poliser, varav en var 
livvakt till Charb. Attacken mot Charlie Hebdo var det dödligaste terrordådet i Frankrike sedan 1961. 

Ett massivt polisuppbåd ägnade sig under fredagen den 9 januari åt inringningsaktioner i områden norr om Paris, då de två misstänka gärningsmännen tog gisslan i ett industriområde i orten Dammartin-en-Goële nordöst om Paris.

Samma dag på kvällen stormades byggnaden där de två misstänkta gärningsmännen befann sig och de två dödades in en eldstrid med den franska polisstyrkan