Dubbelmoral

”Rasisterna” och de ”goda”.
Detta kan jag intyga efter 27 år i Sverige.
De största rasisterna är de självgoda vita svenska män och kvinnor som ofta anklagar alla andra för rasism. Oftast spelar de fina i kanten. Lika ofta har de ”Nej till Sd” på profilbilden, ros, M och till och med regnbågsflaggan.

Detta kan varenda intelligent invandrare i Sverige intyga. De som kallas PK aktar vi oss för. Vi vet att de riktiga rasisterna hugger bakifrån.
Den 12 januari 2021 föreslog SD i Växjö på Kommunstyrelsens möte att man vill ta upp otryggheten och attacker på min ICA butik i centrala Växjö.

Man föreslog att man tar konkreta åtgärder för att skydda min butik, kunder och personal mot de kriminella ungdomsgäng som attackerar mina butiksanställda och våra kunder. De som i 3 årstid sålt knark inne och utanför butiken .

Förslaget avslogs direkt av den Blågröna majoriteten (M, MP, KD, L, C) plus S och V. Alltså samtliga partier som inte är SD. Och ändå blir jag inte förvånad. Jag har kämpat mot otryggheten i Växjö och Växjö City nu i 3 år. Jag har vädjat och bett om hjälp och det enda jag har fått av de självutnämnda ”goda” är förnedring, hån och i bästa fall, tystnad.

Det är väldigt paradoxalt att de som kallas rasister av de ”goda” försöker hjälpa mig, en fördetta flykting och min personal som består av 15 olika nationaliteter, medan de ” goda” ja, ni förstår.

De goda är bäst på att predika, håna och kalla alla rasister och få lön för det. Jag har alltid aktat mig för de självutnämnda ”goda”. De oftast döljer något och går efter ”gör inte som jag gör. Gör som jag säger”.

Så låt mig sammanfatta Kommunstyrelsens omröstning:
M och C skyddar mig inte som företagare trots att de vill framstå som företagarnas parti.
L. Finns de fortfarande??

KD skyddar mig inte som människa trots sina kristna värderingar.
S, MP och V älskar tydligen flyktingar när vi är på botten. När vi har egna röster och klarar oss själva är vi inte något värda. Till er säger jag bara: vi är inte era husdjur! Vill ni klappa folk på huvudet, skaffa hund.

Och sist men inte minst:
SD vill skydda Mig. Mig som själv är första generationen invandrare i Sverige. Min personal som består av 15 olika nationaliteter. SD vill skydda mina kunder som avspeglar mångfald på ett sätt som få.

SVERIGES PARADOX,2021.
I VÅRT DISNAYLAND ÄR DE ”GODA” RASISTER OCH ”RASISTERNA”…
Jag står för det jag säger därför namnger jag de ”goda” och ”rasisterna” här nedan så får De stå för sitt:

-De ”goda” (iIaktta den totala vitheten i gruppen som gärna kallar andra för rasister) av vissa kallade hycklare:
*Anna Tenje (M). Kommunalråd.
*Andreas Olsson (C).
*Malin Lauber (S). Kommunalråd.
*Oliver Rosengren (M). Kommunalråd.
*Catharina Winberg (M).
*Ulf Hedin (M).
*John Malmqvist (KD).
*Gunnar Nordmark (L).
*Magnus Wåhlin (MP.
*Julia Berg (S).
*Martin Edberg (S).
Rose-Marie Marie Holmqvist (S).
*Tomas Thornell (S). Kommunalråd.
*Maria Garmer (V).
-”Rasisterna”:
*Conny Lindahl (SD).
John Curovac, ICA Handlare, entreprenör och krönikör.
Protokollbilder bifogar jag i kommentarsfältet.