I dagens Stockholmtidning så går det nu att läsa att ett hundratals gravstenar har välts för tredje gången denna månad.

Och tror ni att det är alla Sd anhängare som gör detta eller att det är Islam idioterna? Gissar ni på det andra så gissar ni rätt.

Dom som tycker att deras religon är helt rätt och att alla andra har fel.
Men vi är ju otrogna grisar i deras ögon och i deras tro.

Men det är bra att det händer, för att dom visar vad dom är för djur, för idioter det förstås ju vilken normal människa som helst. och förstår du inte det så förstår du var du står i relation till mig.

Men jag skriver inte en blogg för att få vänner utan föra att visa andra hur verkligenheten ser ut. Många vill ju inte se den fören det drabbar dom själva.

Men ni som röstar på sossarna ni behöver inte beklämma er över när någon som ni känner, eller ifall det drabbar er själva, när det sker en våldtäkt, ett rån, misshandel, knarkförsäljning, och när ni får en låg pension pga att pengarna har gått till invandring.

Andra länder förbjuder Islam att finnas, och Danmark vill inte ha in några invandrare.
Dom ser väl hur "bra" det går för sverige, med supperekonomi och allt..

Dom ser verkligen som den är. Medan Sveriges politiker tom försöker få fram avtal om att mera invandrare skall få komma hit, och sedan försöka dölja det för oss andra.

Tycker ni att samhället inte är så förstört kanske.. Bra vänta då 5 år till, eller mer,, så skall det bli roligt att höra vad ni har att säga, ifall ni inte lever i er egna bubbla och knappt vågar gå ut.

Och ändå säger att det är ju så tryggt och bra.
Vi skall ju hjälpa hela världen,men kan inte ens hjälpa våra gamla, personer som inte har någonstans att bo, eller ta hand om vårt egna land.