M dotter våldtagen

Det var den 19 juli 2020 som Jaser lurade med sig en svensk tonårsflicka ut till skogen och våldtog henne brutalt. DNA från flickans kläder och SMS användes som bevis. Straffet blev fängelse och skadestånd. Flickans mor har visat sig vara en engagerad politiker för Moderaterna. Efter öppna-era-hjärtan-talet jublade den kvinnliga politikern och tackade Fredrik Reinfeldt för att han stod ”för det öppna”, men nu vägrar hon kommentera sina utspel för Samhällsnytt.

Erbjöd cigarettköp

Flickan har under förhör berättat att hon och Jaser, som hon träffat tidigare för cigarettköp, under den sena kvällen hade kontakt med varandra via Snapchat.

Han erbjöd sig att köpa cigaretter åt henne. Flickan tyckte att det var sent, men han accepterade inte svaret och frågade samma sak flera gånger. Hennes dåvarande pojkvän sa då att det var lika bra att hon fick det överstökat, vilket gjorde att hon lämnade pappans lägenhet vid 22:00-tiden.

Lurades ut till skogen

Flickan tog sig till samma plats där de träffats tidigare. Jaser satt då i sin bil och väntade på henne. Hon minns att de körde förbi några åkrar innan de stannade mitt i ett skogsparti.

Jaser bad henne då att sätta sig i baksätet, vilket hon gjorde. Jaser satte sig sedan bredvid flickan, i mitten, och meddelade henne att de skulle ha samlag. Hon sa nej, men Jaser ville inte acceptera det.

Enligt förundersökningsprotokollet blev han arg och irriterad på flickan och ”andades inte normalt”. Han tog tag i hennes ben på ett aggressivt sätt, vilket fick flickan att reagera och slå bakhuvudet i dörren. Jaser drog flickans ben upp på sätet och drog till sig henne så att hon slog huvudet igen.

När han skulle dra ner hennes byxor uppstod det dragkamp. Hon försökte flera gånger förhindra att byxorna åkte ner, men tvingades till slut ge upp.

Våldtog flickan brutalt

Jaser fick ner hennes byxor till knäna, tog henne mellan benen utanpå trosorna, som han sedan drog av. Han tog på hennes kön innan han drog av sina egna byxor.

Han försökte med sin penis penetrera henne vaginalt flera gånger men utan att lyckas. Efter att han spottat i sin hand och smetat in hennes underliv med saliv lyckades han till slut tränga in i henne.

Under övergreppet kände flickan smärta och stängde av sina känslor. I förhör med polisen uppger hon att hon tror att våldtäkten pågick i tio minuter, innan han drog ut sin penis och fick utlösning på hennes högra ben.

”Han våldtog mig”

Jaser satte sig i förarsätet och körde tillbaks flickan till hennes hem. Under bilfärden krävde han att hon skulle klä på sig och kastade cigaretter på henne.

Efter att ha klätt på sig skrev flickan ett sms till dåvarande pojkvännen: ”Han våldtog mig”.

Flickans sms-konversationer med f.d pojkvännen. Bild: Polisen.

Efter att flickan släppts av på samma ställe som hon hämtades upp sa Jaser att hon inte fick berätta för någon om våldtäkten i skogen. Därefter körde han vidare och hon tog sig hem.

Gick fram till polisen

Pojkvännen sa åt flickan att placera kläderna någonstans och inte tvätta dem, ifall hon ville göra en våldtäktsanmälan. Efter några veckor berättade hon om övergrepBild: Polisen.

Tisdagen den 25 augusti 2020 såg hon några poliser när hon klev av bussen. Flickan tog kontakt med dem och berättade så småningom om våldtäkten. Via SMS:et hon tidigare skickat till pojkvännen kunde polisen få datum och tid på när brottet begåtts.

– Över en månad senare orkade hon göra polisanmälan. På kläderna kunde polisen säkra DNA som utan minsta tvivel pekade ut mannen, skrev Expressen.

Fysiska och psykiska skador

Efter händelsen hade flickan ont i bakhuvudet och sår i underlivet. I drygt tre veckor kände hon smärtor när hon gick och när hon skulle sitta.

Våldtäkten har påverkat henne även psykiskt. Att vara nära andra människor beskriver hon som ”svårt” och kan inte ens längre krama familj och vänner.

Faksimil Skärmdump.

DNA-bevis

På flickans högra byxben och i grenpartiet på hennes trosor har spermier anträffats. NFC:s kom fram till att DNA:t kommer från Jaser.

Till att börja med förnekade Jaser brottet men ändrade sin historia efter att han fick kännedom om DNA-beviset. Under förhör förklarade han att våldtäkt endast kan ske med våld och att han inte gjort något fel mot flickan.

Skärmdump.

Tolkbehov

Av handlingarna framgår att Jaser har tolkbehov på arabiska – detta trots att han är svensk medborgare sedan april 2020. Mannen kom till Sverige från Syrien i början av migrantkrisen 2015. Han beviljades permanent uppehållstillstånd redan efter sju månader i Sverige – och därefter även svenskt medborgarskap.

Stämningsansökan som Samhällsnytt tagit del av visar att Jaser greps först flera månader efter våldtäktsanmälan.

Kanske dags att importera lite mer våldtäcktsmän och skit så att man får känna hur det känns!
Och våldtäckter sker flera tusentals varje år. Och jag kan gissa att mörkertalet är stort då många inte anmäller pga att det ändå inte händer så mycket med en anmälan.

Enligt PK folket så är dom ju alltid oskyldiga,, så det är väl fallet nu också.. 
Himla mycket skadeglädje måste jag säga,,, 

  • Tolkbehov på arabiska

  • Sms beviset på att hon skickat sms