Islam rasister

Hon kallade Koranen en hatisk bok – mottar nu trettio hatiska meddelanden i minuten

Mila, en 17-årig fransk flicka, råkade i en dispyt med en muslim medan hon sände live på Instagram. Under ordväxlingen yttrade flickan att Koranen är en hatisk bok.

Yttrandet, som gjordes för ett år sedan, spreds snabbt på Internet bland muslimer som anklagade henne för att ha förolämpat islam.

Hoten mot henne blev så allvarliga att flickan fick lämna sin skola. Hon har nu gått under jorden och lever med polisbeskydd.

På grund av sitt ett år gamla yttrande att Koranen är en hatisk bok får hon än idag motta omkring trettio hatiska meddelanden i minuten.

Pansarmannen tycker så här, är man så hatisk mot denna tjej ja då stämmer det upperbarligen att koranen är en otroligt hatiskt bok, titta bara på dom som dom skär halsen av, är det vänligt?

Titta på vad som händer när någon sparkar boll med koranen, är det vänligt? Värsta upploppet av en massa idioter som beter sig som smutisga grisar. Slår sönder fönster och slänger sten på poliser och beter sig som smutsiga djur.

Listan kan göras lång, Men man hör inget illa om, Kristendom, Judendom, Buddhism och Hinduism. 

Med resultet i hand så verkar Muslimer vara väldigt rasistiska, fast i deras ögon så är det ju en otrogen som har skrivit.

Här finns artikeln i the times