Mona Salin

"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett plus att ha en annan etnisk bakgrund än den svenska."
 
"Pansarmannens ant" Jag bestämmer på min firma och där kommer inga våldtäcktsmän, rånare, pyromaner och bidragstyper att få några jobb.
Tror Mona verkligen att den pappa till en dotter som har blivit våldtagen, rånad, slagen, blivit trackaserad kommer att anställa någon av dessa typer?
 
Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en intervju i Göteborgs-Posten den 22 oktober 2000.
"Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka."
 
"Pansarmannens ant" Vi har märkt det, vi får vänja oss vid våldtäkter, nerbrunna bilar, inbrott, droghandel, folk som blir trakaserade.
 
Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001.
"Min uppfattning är att alla som bor i Sverige är svenskar – därför att vi bor här, därför att vi andas alla samma luft, för att vi är alla del av samhället."
 
"Pansarmannens ant"  Fast vi som andas samma luft  våldtar inte pga luften, bränner inte bilar pga luften. välter inte gravstenar pga luften.
 
Statsrådet Mona Sahlin svarar på frågan "Känner du dig svensk?" i GT den 6 juni 2001.
"Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ”töntiga” saker."
 
"Pansarmannens ant" Vi har en himla massa saker som kommer hit pga invandring, våldtäckter, inbrott, droghandel, pissar svenne i munnen, stölder, mm, mm.
 
Turkiska ungdomsförbundets blogg Tidningen Euroturk 2002.
"Det finns en illusion att man kan se på någon var de kommer ifrån. Svensk eller invandrare är ointressant, vi som bor här är svenskar."
 
"Pansarmannens ant" Fast det betyder ju inte att man beter sig som en svensk, snarare som en gris.
 
Mona Sahlin under ett besök i Mångkulturellt centrum i invandrartäta Fittja i slutet av januari 2007. Citerat av Södertäljeposten den 21 februari 2007.
"För att klara framtidens utmaningar måste framtidens svenska folkhem bebos av människor från alla världsdelar. Svenska företag, organisationer och skolor måste ha fönster och dörrar på vid gavel mot omvärlden."
 
"Pansarmannens ant" Fast när svenne ser vad som sker och händer, vilket är mycket, då blir det mer och mer stängt från dom som har fått upp ögonen och inte blivit lurade av tidningar, och tv.
 
Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en debattartikel tillsammans med dåvarande samordningsminister Pär Nuder i Aftonbladet den 16 april 2004.
"Det räcker inte att acceptera människors olikhet – vi måste gilla den."
 
"Pansarmannens ant" Tänker aldrig gilla att dom våldtar, åker och krigar som IS soldater, rångar och beter sig som svin.
 
Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin under ett besök i Bergsjön den 3 maj 2002. Citerat i Göteborgs-Posten den 5 maj 2002.
"Sverige är det land i Europa som tar emot flest flyktingar. Det har vi gjort med högt huvud trots att problemen varit stora. Ska vi stänga gränsen och säga: ”Vi har haft lite svårt att integrera så därför kan ni inte komma hit och få skydd nu”?
 
"Pansarmannens ant"  Lite svårt? Snarare otroligt svårt, andra länder ser vad som sker och har Sverige som ett varnade exempel. Den dumma Sverige som ett land sa. Fast det är ju regeringen som är dum i huvudet.
 
Stödet till SD en klassfråga, Mona Sahlin i Dagens Arbete den 30 november 2007
"Det vi gjorde fel var att inte tvinga alla kommuner att ta ett ansvar för flyktingarna, också rika Vällingby, Täby och Danderyd. Så vill du ha självkritik så visst finns det."
Stödet till SD en klassfråga, Mona Sahlin svarar på frågan varför integrationen misslyckats. Dagens Arbete den 30 november 2007
 
"Pansarmannens ant"  Och ju mer idioter som kommer hit och förstör dessto bättre och bättre går SD.