Älskad av PK?

ÄR LUAI AHMED EN AV SVERIGES MODIGASTE PERSONER!

INVANDRING. Luai Ahmed är författare, politisk vloggare och flykting från Jemen.
2014 flydde han till Sverige och började arbeta som vårdbiträde och servitör.

2018 började Luai studera International Migration and Ethnic Relations på universitet samt förbereder att släppa sin första bok, en självbiografi med titeln “A Refugee’s Crisis” som handlar om integration, islam, kulturkrocken och hans resa till Sverige”.

Luai Ahmed har sagt och skrivit en hel del kloka saker.
”Varför skulle svenskarna vilja integrera sitt eget land med en patriarkalisk medeltida kultur med postmoderna inbördeskrig, terrorism och osund kvinnosyn i bagaget?”

Luai är bög med allt vad det innebär i den muslimska världen.
Han är en kille som flytt undan förtyck och förföljelse behandlas sämre än de som faktiskt förtycker och mördar.

Expressen med flera, som brukar försvara ljugande afghanska män utan asylskäl i alla lägen kallar Luai Ahmed ”Internetkrigare” utan att skämmas.

-Pettersson misstänker att media ser ned på Luai Ahmed för att han är emot makten och islam och det är inte populärt i Sverige.

Så fungerar media och allt vad det innebär, trots att han är från Jemen så borde ju PK och media älska honom, det är ju så synd om dom som försöker knivdöda Svenskar, som våldtar, och gör brott i Sverige.

Luai Ahmed följer Svensk lag, och då borde han väl vara ännu bättre än dom andra som kommer hit och förstör, ävenom det ju är synd omdom, då dom säkert mår otrolgit dåligt eftersom dom måste döda och våldta för att må bättre...
 
Men eftersom han kritiserar Islam som tycker att man skall slänga ner bögar från höga hus.
Då passar man inte in i PK medias kreterier.

Kanske hade han passat bättre om han mådde sämre och försökte döda några, eller började våldta, elda upp lite bilar eller skolor, välta gravstenar och kanske snacka lite skit om att Sverige är rasister...