Blåst via facebook

Inger blev lurad på 3,6 miljoner – nu är hennes bedragare gripen

Via annonser och sociala medier fick Inger Fjeld, 62, upp ögonen för bitcoins. Men det hon trodde skulle bli en lyckad affär slutade med miljoner i skulder.

– Man blir snabbt manipulerad, säger hon.

– När jag klickade på en länk var det en kille som ringde upp strax därefter. Han var ju såklart mycket sympatisk, berättar Inger om första mötet.

Efter intensiva veckor och många telefonsamtal med samma man berättade hon för sin son att hon börjat handla med bitcoin, med hjälp av stora lån från flera banker. Sonen reagerade och tyckte inte alls det lät bra, därför valde de att gå till polisen.

– Då gick det upp för mig att något var fel och pengarna började snabbt minska på kontot. Jag hade varit manipulerad under hela tiden.

Sammanlagt hade Inger lånat 3,6 miljoner kronor som började försvinna ur hennes händer.

Fick sälja sitt hus

Inkassobreven från bankerna började trilla in, som Inger började bestrida. Hon har varit i tingsrätten med två av bankerna.

– Jag har fått sälja mitt hus, eller ge dem mitt hus rättare sagt.

Inger Fjeld är kritisk till hur bankerna har kunnat ge henne så många lån.

– De lät mig skicka 861 000 kronor till ett okänt konto i ett okänt utland utan att lyfta på ögonbrynen. Det var inga problem.

Ingers bedragare gripen

Inger känner till ett 70-tal personer som befinner sig i liknade situation och efter allt elände fick de nyligen ett glädjande besked.

– I söndags fick vi veta att Europol har fått fast just våra bedragare och vi är jätteglada. Men det är bara en droppe i havet. Det finns så många fler. Jag önskar att ingen ska behöva uppleva det vi drabbade går igenom.

Tror du att du kommer få tillbaka pengarna nu när bedragarna är gripna?

– Absolut, det har jag trott hela tiden. Jag kommer aldrig att ge upp.

Så här tycker pansarmannen!

Detta är tack vare alla anonser om att köpa Bitcoin och aktier via facebooks annonser som det finns varje dag att se via våra fecebook sidor.
På Youtube finns det också.

Undrar ni varför det finns så många av dessa lurendrejeri annonser på facebook och youtube! Det är för att detär så länsamt att lura dumma svenskar.
Så det är nästan bara bedragare som har råd med att annonsera och facebook och youtube bryr sig inte. Dom vill ju få in sina reklampengar.

Jag tror inte ens att 1-3 proc av alla anonser är riktiga när det gäller att investera pengar eller att köpa  bitcoin elle aktier i tex Amazon eller annat.
Det är bluffbolag till 97-99 procent av fallen.