Dagens samhälle

Vad är det för sjuk jävla stad vi bor i? Denna utveckling vi sett de senaste åren är skrämmande..

Hur fan kan 4 killar (jag vägrar kalla dem män) överfalla en stackars ensam tjej med en liten hund, -och knuffa henne så pass illa att hon i fallet träffas av en sten rätt i ansiktet som orakar dessa skador!?

Denna gång hade min lillasyster "tur", men utgången hade kunnat bli helt annorlunda där de lämnade henne kvar liggandes i skogen.

Detta inträffade igår, Fredag 21/5 någon gång mellan 20.30-21.00 i närheten av vattentornet på Mariehem och jag vädjar och ber om allmänhetens hjälp i ett försök att hitta rätt på förövarna.

De var totalt 4 killar, mörkt hår, alla klädda i mörka kläder, cirka 175-180cm långa. De var uppskattningsvis i 20-års åldern och agerade hotfullt och var bara ute för att provocera. En av killarna var klädd i blå jeans och en annan hade vita skor på sig. Utländskt påbrå på samtliga killar.

Snälla hjälp mig dela och få spridning på detta inlägg Är vi inte alla värda att känna oss trygga i vår egna stad? Nästa gång hoppas jag att kräken ger sig på någon i sin egen storlek istället!

Jag som storebror står helt maktlös och kan inte göra mycket mer än att finnas som stöd för min lillasyster men jag kan åtminstone göra allt i min makt för att göra hennes röst hörd med en förhoppning att med er allas hjälp öka chansen att sätta dit gärningspersonerna!

En polisanmälan upprättas imorgon
Jag älskar dig så mycket min lillasyster och är så himla ledsen att något sådant här någonsin skulle drabba dig. Du ska veta att jag alltid finns för dig dygnet runt oavsett om du vill prata, gråta mot min axel eller få en kram!
/Storebror

Edit: Tack för alla era varma kommentarer och styrkekramar, det betyder mycket för oss alla Vill dock hålla denna diskussion ren utan hot om att 'döda', att det ska handla om etnicitet eller göra det till en politisk debatt.

Denna händelse är en tragisk gärning utförd av 4 enskilda individers enskilda handlingar. Detta handlar enbart om en fråga om en skev människosyn, en fråga om etik, moral och värderingar - inte från vilket land man kommer eller vilket parti man röstar på.

Keep it clean
Har någon några konkreta tips eller iakttagelser skriv gärna ett pm så jag kan ta detta vidare till polisen

Pansarmannen säger så här, Röstar man på Sossarna så får man räkna med att det blir lite så här.
Dvs hon var helt enkelt på fel plats vid fel tidpunkt.
Hade hon inte varit där just den tiden, då hade inget hänt henne.

Men fortsätter ni att rösta på Sossarna som vill rädda hit hela afghanistan, och andra kulturer som inte vet hur man beter sig, med skeva kvinnosyner.
Ja, då får ni stå ert kast också.