Rasism okey!

En vacker dag så kommer svenskarna och då menar jag alla normala svenskar att förstå vart detta samhälle är på väg.

Några ser det redadn medan vissa är helt blinda.
Mycket beror förstås på ifall SD kommer att komma in i makten under nästa val eller ifall det behöver gå så långt att det blir nästa val igen vilket är garanterat att dom kommer att komma in då.

Detta eftersom ju längre idioterna i denna regering får finnas i makten ju mer katastrof blir det i landet, och ju fler inser vad som händer.
För vissa tar det bara lite mer tid.

Det är nästan så att man skulle vilja rösta på Sossarna så att det blir ett riktigt skitland, jag menar mer skit än vad det är nu.
För det blir det.

Och när det är riktigt jäkla dåligt så kommer även dårarna som inte ser hur det ser ut i samhället nu att få upp sina blinda ögon och öron.
Även om det tar fram till pensionen innan vissa ser något, och då är det för sent för dom.

Och då när mer än 50 procent ser hur det ser ut och hur det blir så vinner SD och andra partier har ju redan sett hur det ser ut, så dom stödjer SD redan nu och kan tänka sig ett sammarbete.
Även om dom beter sig som strutsar och stoppar huvudet under sanden.

För då ser man inget.
Men när Sverige är så förstört att flera vill ha ändringar då kommer det att vara okey att vara rasist. Efftersom det kommer att vara okey att vilja ta hand om sitt land.

För vissa tar det bara lite längre tid att bli rasist för det är vad jag kommer att säga att alla är som inte vill ha en massinvandring, och som vill rädda hela världen för pengar som inte hela Sverige har.

Men höj skatten, strunta i pensionärerna, sänk pensionen. Sänk standarden.
För jag, jag klarar mig.

Men gör du det din jävla rasist?