Danmark Hälsar!

Ännu en dansk tidning sågar Stefan Löfvens insatser som statsminister. Ekstrabladet skriver: ”Löfven har varit en eländig statsminister.

Faktiskt unikt inkompetent när det gäller att vara ledare för landets grundläggande uppgift; att skydda lag och ordning och säkerställa säkerheten för landets medborgare.

Det är på Löfvens tid som Sverige verkligen har utvecklats till ett gängland.
/…/
Vi pratar avrättningar på öppna gatan /…/ getton där brandmän och polis inte kan komma in om de inte kommer många, likt en hel militär division.

Det har pratats om det i flera år. Men trots det, dök Sveriges socialdemokratiska ledare för ett och ett halvt år sedan upp i TV och hävdade att kultur och etnicitet inte hade något att göra med den ökade brottslighet, våld och död. Det var samhällets fel.

Om du placerar etniska svenskar i samma sociala situation som gärningsmännen blir resultatet detsamma, sade statsministern. /…/ Dessutom, påstod Stefan Löfven, att ingen kunde se det inte komma.
/…/
Allt förutom en beröringsrädd regering och statsapparat såg det komma. /…/ Det har varit nödrop i 15-20 år från såväl Stockholms förorter som Göteborg och Malmö.
/…/
Det enda goda som kan sägas om Stefan Löfven är: Under sina sju år som statsminister har han bevisat att det politiskt korrekta förhållningssättet, att en ideell välfärdsstat har en världsskyldighet, är både naivt och självdestruktivt.”
 
Så danmark ser det som inte många Svenskar ser, fast det är ju mest Dumma Svenskar som TYskarna säger, Sossarna är som små apor, ser inget, hör inget, och gör inget,

Ja, om du är Svensk alltså.
Då inte inräknat Nysvenskar som terrorister, båtflyktingar, Islamister, Våldtäktsmän, och annat patrask.