Dawud Mohammad

Det finns ingen rasism mot Svenskar.
Konstigt va? Det finns rasism mot alla andra, men just Svenskar då finns det absolut ingen.

Dörför så hänger jag nu ut 2 idioter. Och då menar jag riktiga jäkla IDIOTER.
Det första är en riktigt stor Rasist. ser ut som han kommer från Somalia.
Kan man inte anpassa sig så åk hem och kryp under den stenen som du kommer ifrån.

Gillar du inte Sverige och Svenskarna så åk hem till din djurpark och känn dig som hemma.

VANSINNESATTACKER MOT KVINNOR OCH DÖDSHOT MOT VITA SVENSKAR

Två somrar i rad har flera kvinnor i Borås blivit utsatta för vansinnesattacker och nu åtalas Dawud Mohammad misstänkt för bland annat åtta fall av misshandel och även för att ha hotat kvinnliga socialsekreterare.

I dagarna har huvudförhandling inletts i Borås tingsrätt, och att bläddra igenom förundersökningen mot Dawud Mohammad är skrämmande läsning.

Flera kvinnor vittnar om hur de oprovocerat blivit misshandlade i Borås stad och socialsekreterare berättar om flertalet dödshot. Även män som försökt hjälpa kvinnorna har enligt förundersökningen blivit misshandlade.

Enligt polisens protokoll skrek Dawud Mohammad ”jävla rasister” vid gripandet och att ”vita människor är onda och rasister”. Han pratar då även, enligt polisen, om att ”vita människor ska dö och att han ska kn*lla vita människor”.

Även socialsekreterare vid Borås stad vittnar om mannens hat mot vita svenskar. I förhör berättar en socialsekreterare att Dawud Mohammad vid ett möte skrek: ”du är svensk, du ska ut härifrån”. Socialekreteraren vågade inte annat än att lämna rummet. Då tittade Dawud Mohammad på henne och skrek: ”Jag ska döda dig. Jag ska döda alla svenskar”.

En annan socialsekreterare uppger att hon har hotats via mejl, där Dawud Mohammad ska ha skrivit saker som ”jag kommer förstöra ditt liv” och ”jag kommer döda er alla”.

Själv förnekar Dawud Mohammad brott och i polisförhör säger han att ”allt beror på rasism” och att polisen ”vill fylla hans register”. Han har även vägrat att prata med en av polisens utredare, eftersom denne var vit.

Att granska den här förundersökningen gör mig obehaglig till mods. Inte bara för det våld som flera vittnar om utan även för de hot som riktas mot personer på grund av deras hudfärg. Samtidigt drar jag mig till minnes hur en SVT-medarbetare häromveckan tillrättavisade en tittare genom att förklara att vita inte kan drabbas av rasism.

Jag undrar då vad detta är, om inte just rasism?

Vad gäller Mohammad så är han från Somalia och blev svensk medborgare 2015. Sedan dess har han dömts bland annat för flera fall av narkotikabrott, hot mot tjänsteman och olovlig körning. Och nu står han alltså åtalad för flera fall av kvinnomisshandel.

Jag och många andra undrar säkert varför han har fått vara kvar i Sverige efter sina första brott?