Ukrainska gruppvåldtagen!

En ukrainsk kvinna som har flytt från kriget i hemlandet och sökt skydd i Tyskland utsattes för gruppvåldtäkt i flyktingboendet.

Enligt den tyska tidningen Bild ska en 37-årig irakier och en 26-årig nigerian ha turats om att våldta den 18-åriga ukrainska kvinnan.

LÄS ÄVEN: Finsk studie slår fast – migranter kraftigt överrepresenterade i sexbrott

Våldtäkten inträffade den 5 mars på fartyget Oscar Wilde – som idag är ett flyktingboende i Düsseldorf. Det framgår av rapporteringen att både irakiern och nigerianen har sökt skydd i Tyskland med hjälp av ukrainska pass. Den tyska polisen har inlett en utredning rörande deras medborgarskap.

Hade detta skett i Sverige så hade dessa två svin somvåldtog den stackars 18-åringen så hade inget hänt. Straff kanske 6 månader, om ens det.
Sverige hade sagt att det var synd om dom som våldtog och sagt att dom har upplevt krig och våld.

I Tyskland däremot så utreder dom detta, och eftersom tyskland inte är en kaffeland där alla utlländska brottslingar får kaffe och bulle utan utreds. Så kommer dessa sannolikt att få långa straff och sedan en riktig utvisning. För nu sker deti Tyskland,,, ett riktigt land, dom tar inte bara hand om sina egna medborgare utan även så tar dom hand om utläningar som vistas där tillfälligt.

Och brottslingar på ett riktigt sätt.
Fast det gör väl alla länder utan Sverige..
I Sverige hade dom får stanna kvar i detta till synes trygga land för kriminella...