Dagens politik!

EN SKARP VANING Vi går mot den största krisen någonsin

 
I en total avsaknad av politiska åtgärder som borde satts in redan för 16 år sedan.
Vi har haft ett väl fungerande pensionssystem en gång i tiden men som har raserats i grunden av Socialdemokraterna.

Sedan har vi dessutom fått en total härdsmälta av den övriga välfärden samt en brottslighet som vi aldrig någonsin tidigare historiskt har haft i Sverige.

Sverige håller på att bli ett nytt Grekland där den politiska eliten skodde sig och struntade helt i övriga befolkningen.
Dom enda som klarade sig i Grekland från ren misär var den politiska eliten.

Exakt samma tendenser kan vi nu se i Sverige, där den politiska eliten i Riksdagen skor sig och alla blir mångmiljonärer på andras bekostnad.

Jag bävar för den dag när arbetslösheten kommer att stiga till 50% och bankerna stänger för det finns inga pengar. Stålbadet är att vänta på grund av dessa marodörer!

Vi har ett parti i riksdagen som föreslår bra åtgärder men som samtidigt är totalt vingklippt av dom övriga i riksdagen.

Man kan stå och prata i evigheter om förbättringar, men där man samtidigt vill regera med dom som ställt till förödelsen i Sverige kommer aldrig att fungera där krisen kommer att bli ett faktum.

Man har samtidigt blivet en del av dom redan etablerade partierna.
En totalt indoktrinerad befolkning som varken ser, hör eller begriper vad som väntar runt hörnet är bara allt för sorgligt men helt förståeligt.

Finns bara en sak vi kan göra och det gäller att rösta ut denna otroligt inkompetenta regering som vi har nu. Regeringen cirkus