White lives matter?

Bianca Muratagic

När en kvinna blir skjuten i magen på spårvagn är alla anirasister och feminister knäpptysta.

När en nioårig flicka våldtas brutalt av den 15-åriga förövaren som försöker även mörda henne gapar Sergels torg tomt. Jag ser inga antirasister eller feminister skrika sig hesa för rättvisan.

När en kvinna och mor blir påkörd med bil av sin egen son vars lyxadvokat han själv får välja bekostas av skattebetalare är ni fortsatt tysta som möss.

Ingen av er reagerade heller när en kvinnas skändade kropp hittades av polisen under er 83,6 kilo tungt sten i en skogsdunge vid spårvagnshållplats efter ett brutalt våldtäkt.

Det bestialiska mordet skakade Sverige men det räckte inte för att ni medsystrar ska storma gatorna och kräva stopp för vansinnet.

Jag såg inte ert fula tryne på demonstrationen ”Till minne av Adriana-Stoppa gatuvåldet”. Ingen av er hedrade flickan som hamnade i skottlinjen och blev ännu ett offer för gängkriminellas krig.

Men när ni ser den gula vagnen med blå blommor i tunnelbana jämför ni SD tåget med godsvagnar som rullar in på Auschwitz och blir vansinniga.
Hela Sverige brinner.

Ni gapar hysteriskt om vita män och rasister och nazister.
Förutom att ni är inget annat än bortskämda och priviligierade narcissister som söker uppmärksamhet genom att tävla i sociala medier om vem som utmärker sig mest i smutskastning och hat mot SD så bespottar ni alla förintelseoffer som ni vanhedrar och struntar i alla brottsoffer i Sverige.

Ni har aldrig upplevt krig, ni har aldrig upplevt förföljelse och ni har aldrig varit med om förintelse.
Så sluta använda förintelseoffer som politiskt slagträ och varje gång ni vill godhetsknarka och boosta ert ego, era smutsiga opportunister!

Ni får tycka precis vad ni vill om mig.
Ni får hata mig.
Ni får censurera mig varje gång jag råkar träffa er svagaste punkt.

Men hör noga:
Jag kräks på er skenfeminism och er falska antirasism!

Vill du stödja mig och mitt skrivande räcker det med att du delar mina inlägg.

Donationer: Bianca Muratagic 072-7456555.