Underbara Sverige

Kameror tar bilder på dig när du kör ut från Stockholm och debiterar dig trängselskatt - Men bilderna används inte för att hitta de som stulet din båtmotor.

Divisioner av parkeringsvakter jagar dig och ställer du bilen fel några minuter blir det 1000 kronor i böter - Men polisen behärskar inte territoriet i stora delar av staden.

I tunnelbanan kollas ditt färdbevis dagligen av kontrollanter som helt enkelt spärrar alla utgångar- Men polisen får inte göra samma för att hitta illegala.

En vänsterextrem individ får 3,9 miljoner av staten för att forska om rasismen - I världens minst rasistiska land.

Då EU-migranter ockuperat återvinningscentralerna måste du visa ID för att bli av med ditt skräp - Men tullen kollar inte ID på alla som kommer in i landet.

En terrorist som befann sig illegalt i landet begick ett terrorbrott i Stockholm - Som fortsätter betala ut försörjningsstöd till illegala med barn.

EU-migranter ockuperar gatuutrymmet - Så Stockholm hjälper till genom att ge dem boende för natten.

Ett politiskt parti föreslår terrorlagstiftning i paritet med grannländerna - Men röstas ner då det var fel parti som kom med förslaget.

Förskolelärare tar i sin genuspedagogik semlor från pojkar - Samtidigt som invånare i förorterna kaster ut sina döttrar från balkonger.

Socialtjänsten får in tusentals anmälningar då många på grund av den nya demografin slår sina barn - Men föräldrarna kan tacka nej till ett besök för att kolla om barnen mår bra.

IS-terrorister som återvänt med barn får ett brev från socialtjänsten med ett erbjudande om besök - Men tackar nej.

Arbetsförmedlingen betalar ut miljarder i lönebidrag - Men till vem är sekretessbelagt, så det går inte att granska.

Försäkringskassan betalar ut hundratals miljarder - Utan att göra hembesök.

Det finns en myndighet enbart för att betala ut bidrag - Som finansierar extremism.

Kommunen kontrollerar noggrant om nattklubben har danstillstånd - Samtidigt som risken för att bli våldtagen på vägen hem ökar.

Bostadsbristen utlovas minska - Genom att tiotusentals får hit sin familj.

Det tas krafttag mot köerna i vården - Genom att öka mottagandet av vårdkrävande.

Brotten ska klaras upp - så public service pixlar brottslingarna.

I dag vindstilla så Sverige importerar kolkraftsel från Polen motsvarande en kärnreaktorer - Så två läggs ner om en månad.

Oppositionen tar krafttag - Genom att skriva en debattartikel i Aftonbladet.